• Головна
  • Війна
  • Унаслідок російського обстрілу Донеччини загинули три людини

Унаслідок російського обстрілу Донеччини загинули три людини

Фото: Донецька ОВА

Поранення отримали шість людей

30 грудня внаслідок російських обстрілів на Донеччині загинули троє людей та отримали поранення шестеро. Ворог обстріляв три населені пункти, повідомила Донецька обласна прокуратура.

Окупанти нанесли ракетний удар по Авдіївці. Ракета влучила в город поблизу приватного будинку. Його 76-річна мешканка перебувала в цей момент на подвір’ї. Жінка отримала осколкові рани та загинула на місці.

Невдовзі російські війська обстріляли й Селидове, імовірно, з використанням ракети “Іскандер-М”. Внаслідок обстрілу загинула 60-річна місцева мешканка. Її 36-річного сина госпіталізували з пораненнями.

Також в результаті ворожої атаки травмувалися двоє 25-ти й 31-річних чоловіків та 65-річна жінка. Окрім цього, до медзакладу звернулися із забійними травмими двоє жінок 68 і 76 років. Внаслідок обстрілу пошкодило 38 приватних будинків та лінії електропередач.

У селі Прогрес Покровського району під час російської ракетної атаки загинула 73-річна жінка. Вона перебувала у своєму будинку.

Усім постраждалі отримали екстрену медичну допомогу. Четверо людей ушпиталили до хірургічного відділення.

До слова, 30 грудня Міненерго повідомило про російський обстріл теплоелектростанції на Донеччині. Від ворожого удару прифронтова електростанція припинила генерацію електроенергії. При цьому було знеструмлено 16 підстанцій 35 кВ, у частині споживачів зникла електроенергія. Люди не постраждали.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності