• Головна
  • Війна
  • Під час ранкового обстрілу Донеччини загинуло п’ятеро людей

Під час ранкового обстрілу Донеччини загинуло п’ятеро людей

Під час ранкового обстрілу Донеччини загинуло п’ятеро людей

Двоє людей поранені

Зранку 26 грудня росіяни обстріляли Бахмутський та Покровський райони на Донеччині. Про це повідомили у Донецькій обласній прокуратурі.

Близько 08:00 окупанти здійснили артилерійський обстріл м. Торецька. Від ворожого вогню на власному подвір’ї загинула жінка 67 років. Також, на проїжджій частині неподалік місцевої лікарні від отриманих поранень помер 74-річний чоловік.

Водночас окупанти атакували смт Північне м. Торецька. Там загинув чоловік 73 років, а 62-річний мешканець отримав поранення неподалік приватного будинку.

Уже через дві години російська армія обстріляла м. Авдіївку. Снаряд поцілив у приватний будинок, внаслідок чого загинув 61-річний містянин, а його 56-річна дружина опинилася під завалами. Після того, як жінці надали невідкладну медичну допомогу, її ушпиталили з відкритим переламом черепа та забоєм головного мозку, множинними осколковими пораненнями всього тіла. Наразі стан постраждалої оцінюють як важкий.

В Офісі Генерального прокурора додали, що за процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

А також повідомили, що російські війська також вдарили по Костянтинівці Покровського району. Перебуваючи у власній домівці, загинула 61-річна жінка, якій уламки російського снаряда пробили грудну клітину та черевну порожнину.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності