• Головна
  • Україна
  • Кількість жертв ракетного удару росіян по Харкову зросла до 11

Кількість жертв ракетного удару росіян по Харкову зросла до 11

Розбір завалів у Харкові, фото Дмитра Гребінника / «Суспільного»

У лікарні померла поранена 61-річна жінка

У Харкові зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару російських військових 23 січня, повідомила обласна прокуратура.

«Попри зусилля медиків, сьогодні вночі у лікарні померла 61-річна жінка», — сказано в повідомленні, опублікованому вранці в п’ятницю, 26 січня. Таким чином, станом на ранок п’ятниці внаслідок ракетного удару по Харкову 23 січня загинули 11 людей.

Нагадаємо, близько 04:00 і 07:20 23 січня російські війська завдали кілька ударів по Київському і Салтівському районах Харкова. За попередніми даними влади, росіяни атакували місто ракетами Х-22.

У Київському районі Харкова російські війська вдарили по житловому багатоповерховому будинку — зруйновані під’їзди. Триває розбір завалів. Серед загиблих, зокрема, є 8-річна дівчинка та її мати.

Після масованих обстрілів Харкова мер Ігор Терехов змінив свою позицію щодо перейменування у місті вулиці Пушкінської. Якщо дотепер він вважав, що вулиця Пушкінська в Харкові має залишитися, то тепер він виступив за перейменування вулиці Пушкінської на вулицю Григорія Сковороди.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності