• Головна
  • Україна
  • Росіяни вдарили ракетами по готелю з тридцятьма цивільними в центрі Харкова

Росіяни вдарили ракетами по готелю з тридцятьма цивільними в центрі Харкова

Рятувальники працюють на місці ракетного удару росіян по Київському району Харкова, 11 січня 2023

В готелі, зокрема, переьбували турецькі журналісти

Росіяни ввечері в середу, 10 січня обстріляли Харків ракетами, влучили біля готелю в центрі міста, а саме — в Київському районі. Будівлю готелю пошкоджено, є постраждалі, один з них у важкому стані.

За повідомленням голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, близько 22:30 росіяни завдали удару по Київському району Харкова, ймовірно, ракетами із системи С-300. В результаті обстрілу пошкоджено будівлю готельного комплексу, де в момент удару перебували понад 30 цивільних, серед яких, зокрема, була група турецьких журналістів. Також сталося загоряння кількох автомобілів.

Станом на ранок четверга відомо про 13 постраждалих, з них 4 — чоловіки віком від 31 до 38 років, 7 — жінки у віці від 23 до 71 року. Також серед постраждалих є турецький журналіст.

За словами Синєгубова, дев'ятьох потерпілих доставили до лікарень. Наразі один із постраждалих — 35-річний чоловік — перебуває у важкому стані, 8 пацієнтів — у середньому та легкому, ще двом надали допомогу на місці.

«Постраждалі забезпечені всім необхідним і перебувають під лікарським наглядом. На місці ворожого удару продовжують працювати екстрені служби», — зазначив голова Харківської ОВА.

❗Харків (оновлена інформація)Працівниками ДСНС під час ліквідації наслідків ворожого удару по готелю напередодні...

Posted by ДСНС України on Wednesday, January 10, 2024

Нагадаємо, 9 січня росіяни двома ракетами зруйнували дитячий лікувальний оздоровчий центр на околиці Харкова.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності