• Головна
  • Україна
  • Під час ракетної атаки на лікарню на Донеччині загинули вагітна жінка та мати з 8-річною дитиною

Під час ракетної атаки на лікарню на Донеччині загинули вагітна жінка та мати з 8-річною дитиною

Під час ракетної атаки на лікарню на Донеччині загинули вагітна жінка та мати з 8-річною дитиною

Ще шість пацієнтів поранені. Серед них шестимісячний хлопчик

Вночі 14 лютого росіяни атакували лікарню у місті Селидове у Покровському районі на Донеччині. Загинуло троє людей: вагітна жінка та 36-річна матір з восьмирічною дитиною. Ще шестеро пацієнтів поранені, серед них шестимісячний хлопчик. Про це 14 лютого повідомили у Міністерстві охорони здоров’я.

Серед постраждалих, щонайменше, один працівник лікарні. 32 пацієнтів евакуювали. Місто Селидове у Покровському районі Донеччини зазнало чотирьох ракетних ударів. Про це повідомив голова Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін. Троє людей загинули та 12 поранені. Зруйновано п’ятиповерхівку та корпус лікарні, пошкоджено дев’ять багатоповерхівок.

У Донецькі обласній прокуратурі уточнили, що росіяни завдали удару по лікарні о 1:00. Загибла вагітна 38-річна жінка перебувала в лікарні на зберіганні. Загинули також 36-річна жінка з восьмирічним сином Також отримали травми шість пацієнтів. Найстаршому – 76 років, наймолодшому завтра має виповнитись пів року.

Окрім того, о 23:30 росіяни завдали удару по п’ятиповерховому житловому будинку у Селидовому, внаслідок чого зруйновано цілий під’їзд. Поранень різного ступеня тяжкості зазнали 5 осіб, серед яких троє дітей 7, 12 й 16 років. Також дістав тілесні ушкодження 52-річний чоловік, який проходив повз багатоповерхівку.

Також на Донеччині у Новогродівці поранено людину, пошкоджено 21 багатоповерхівку та п’ять адмінбудівель. Одна людина поранена у Часовому Яру у Бахмутському районі. Всього за добу росіяни 23 рази обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 58 осіб, у тому числі 12 дітей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності