• Головна
  • Україна
  • П’ятеро людей загинули внаслідок ракетної атаки Росії на Україну

П’ятеро людей загинули внаслідок ракетної атаки Росії на Україну

Будинок у Києві після ракетної атаки росіян 7 лютого 2024, фото ДСНС

Четверо людей загинули в Києві, одна — в Миколаєві

Унаслідок масованої ракетно-дронової атаки Росії на Україну загинули четверо людей — одна в Миколаєві та троє в Києві, повідомили президент Володимир Зеленський та Київська міська військова адміністрація.

За словами Зеленського, у Миколаєві зруйновано десятки житлових будинків, загинула одна людина. У прокуратурі уточнили, що росіяни вдарили по Корабельному району міста. Загиблим виявився 75-річний чоловік, який від отриманих поранень помер у лікарні. Ще двох поранених госпіталізували.

Ще 35 людей постраждали в Києві, 32 з них — у Голосіївському районі, ще троє — у Дніпровському. Загинули четверо людей, які проживали у 18-поверховому житловому будинку, повідомив міський голова Києва Віталій Кличко. За його словами, внаслідок атаки кілька поверхів цього будинку пошкоджено.

«В столиці пошкоджені деякі комунікації, зокрема високовольтні кабелі. Триває робота, щоб якнайшвидше все відновити», — наголосив президент.

Доповнено. Станом на 14:29 кількість загиблих у столиці зросла до чотирьох. Також наразі відомо про 39 постраждалих внаслідок ракетного удару.

Нагадаємо, за ніч і ранок середи Росія випустила по Україні 36 крилатих ракет різних типів, 20 дронів-камікадзе Shahed, п’ять зенітних керованих ракет із ЗРК С-300, а також три балістичні ракети. Попри те, що більшість із засобів повітряного нападу збили Повітряні сили, російські ракети, зокрема, влучили у промисловий об’єкт у Дрогобичі на Львівщині. На місці сталася пожежа, яку вже ліквідували, загиблих чи постраждалих немає.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності