• Головна
  • Війна
  • На Харківщині внаслідок удару по вокзалу загинули дідусь та шестирічна онука

На Харківщині внаслідок удару по вокзалу загинули дідусь та шестирічна онука

Фото: Суспільне Харків

Мати дитини перебуває у лікарні у тяжкому стані

У середу, 28 лютого, росіяни завдали авіаційного удару по залізничному вокзалу у селищі Великий Бурлук на Харківщині. Внаслідок обстрілу загинули 48-річний дідусь та його шестирічна онука, повідомили у Нацполіції.

Мати дитини госпіталізували, вона у важкому стані, повідомив заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба. Інформації про інших постраждалих наразі немає. “Годину тому ворог вдарив керованими авіабомбами селище Великий Бурлук, що в Купʼянському районі. Є влучання на території залізничного вокзалу. Двоє людей загинули – чоловік та шестирічна дівчинка”, — написав Кулеба.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у ефірі телемарафону підтвердив російську атаку. Синєгубов пояснив, що вокзал не використовували як транспортний об’єкт, однак там перебували люди. У МВС додали, що окупанти скинули авіабомби на Великий Бурлук близько 16:50. Наразі на місці влучання працюють усі необхідні служби.

Нагадаємо, 28 лютого росіяни обстріляли кафе та церкву в Куп’янську — загинули дві людини. Селище Великий Бурлук окупанти атакували 14 лютого. Тоді внаслідок обстрілу двоповерхового будинку загинуло п’ятеро людей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності