• Головна
  • Україна
  • Росія вдарила по двоповерховому будинку на Харківщині, є загиблі й поранені

Росія вдарила по двоповерховому будинку на Харківщині, є загиблі й поранені

Наслідки удару по Великому Бурлуку на Харківщині, 14 лютого 2024, фото поліції Харківської області

Загинули щонайменше четверо людей

П’ятеро людей отримали поранення внаслідок ракетного удару, який росіяни завдали в середу, 14 лютого, ракетами С-300 по селищу Великий Бурлук у Харківській області. Четверо людей загинули.

«Є влучання у двоповерховий житловий будинок та ще один поряд із ним. Одній людині надали меддопомогу та направили до лікарні, двох людей рятувальники витягли з-під завалів, надали першу допомогу і госпіталізували», — повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Як повідомив в ефірі «Суспільного» речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, внаслідок цього удару двоє людей загинули, ще четверо перебувають під завалами двоповерхового будинку. Також Чубенко зазначив, що більшість із поранених мають легкі травми.

Згодом Синєгубов уточнив, що серед поранених — троє чоловіків та двоє жінок. З-під завалів врятовано чотирьох людей. Загиблими виявилися двоє чоловіків, тіло одного вже дістали.

Оновлено. 15 лютого голова Харківської ОВА Олег Синєгубов відомо , що з-під завалів дістали тіло 74-річної жінки. Таким чином кількість загиблих зросла до трьох. Пізніше Синєгубов уточнив, що з-під завалів також дістали тіло 55-річної жінки, таким чином кількість загиблих зросла до чотирьох. Станом на 12:00 відомо про п’ятьох загиблих.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності