• Головна
  • Україна
  • Кількість загиблих від удару росіян по Одесі зросла до десяти

Кількість загиблих від удару росіян по Одесі зросла до десяти

Рятувальники шукають людей під завалами багатоповерхівки в Одесі, частина якої обвалилася після російської атаки, 2 березня 2024, фото ДСНС

Тіло матері з немовлям виявили вранці 3 березня

В Одесі зросла кількість загиблих від удару по багатоповерхівці, якого росіяни завдали в суботу, 2 березня. Вранці в неділю, 3 березня, під завалами виявили тіло жінки, а згодом — тіло немовляти.

«На місці російського удару по багатоповерхівці під завалами виявлено тіло девʼятої загиблої людини. Тривають роботи з деблокації», — сказано в повідомленні рятувальників.

❗️Одеса. На місці російського удару по багатоповерхівці під завалами виявлено тіло девʼятої загиблої людини.Тривають роботи з деблокації.

Posted by ДСНС України on Saturday, March 2, 2024

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер пізніше повідомив, що поруч з тілом знайденої жінки знайшли тіло немовляти. «Попередньо, дитині немає й рочку», — написав Кіпер у Telegram.

Як повідомило Міністерство внутрішніх справ, немовля мало вісім місяців. «Мама намагалася закрити собою 8-місячну дитину. Намагалася вберегти. Їх знайшли у міцних обіймах», — сказано в повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 2 березня росіяни атакували Україну трьома керованими авіаційними ракетами та 17 ударними безпілотниками типу Shahed. Один з дронів влучив у дев’ятиповерховий житловий будинок в Одесі. Від вибуху частина будівлі завалилася, також там розпочалася пожежа.

Станом на вечір суботи було відомо, що серед загиблих є трирічна дитина та немовля з мамою. Батько немовляти, який на момент удару перебував у сусідній кімнаті, вижив.

У неділю, 3 березня, в Одесі та області оголосили день жалоби за загиблими унаслідок російського удару.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності