• Головна
  • Війна
  • В Одесі з-під завалів багатоповерхівки дістали вже вісьмох загиблих

В Одесі з-під завалів багатоповерхівки дістали вже вісьмох загиблих

В Одесі з-під завалів багатоповерхівки дістали вже вісьмох загиблих

Пошуки інших людей тривають

У суботу, 2 березня, рятувальники продовжують розбирати завали багатоповерхівки. Вночі росіяни завдали удару по будинку безпілотником “Shahed”.

Загалом внаслідок російського удару по багатоповерхівці загинуло восьмеро людей, серед яких — трирічна дитина та немовля. Наразі відомо про вісьмох постраждалих, ще п’ятьох людей вдалося врятувати.

Близько 17:36 рятувальники дістали з-під завалів тіло матері та немовляти — кількість загиблих зросла до семи. О 20:54 у ДСНС повідомили про ще одного загиблого.

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що станом на 13:20 під завалами будинку перебувають 11 людей. Відомо, що загиблими є троє чоловіків 35, 40 та 54 років та двоє жінок - 73 та 31 років. Внаслідок дронової атаки по місту 3 березня на Одещині оголосили днем жалоби за загиблими.

У Одеській прокуратурі повідомили, що безпілотник влучив по дев’ятиповерхівці у спальному районі міста. У будинку зруйновано 18 квартир, ще сім — пошкоджені. Пошуково-рятувальні роботи тривають. На місці влучання працюють 95 рятувальників та 22 одиниці техніки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності