• Головна
  • Україна
  • Росіяни вночі масовано атакували Одещину дронами-камікадзе

Росіяни вночі масовано атакували Одещину дронами-камікадзе

Наслідки атаки російських дронів на Одещину, фото Сил оборони півдня України

Агресори спрямували на Одеську область 22 ударні дрони Shahed

У ніч на вівторок, 5 березня, російські загарбники з території окупованого Криму масовано атакували Одеську область дронами-камікадзе Shahed 136/131. Загалом росіяни випустили по Одещині 22 дрони-камікадзе.

За інформацією Повітряних сил, росіяни запустили дрони з Балаклави в окупованому Криму. Загалом було випущено 22 дрони, 18 з них вдалося збити. Всі дрони збили над територією Одеської області.

Водночас Сили оборони півдня України повідомили, що влучань уникнути не вдалось. За їхньою інформацією, в Одеському районі пошкоджено будівлі рекреаційного об'єкта. Сталося займання, але пожежу було оперативно ліквідовано. Там уточнили, що оздоровча установа не функціонує від початку повномасштабного вторгнення.

Також у рекреаційній зоні зафіксовано пошкодження приватного будинку з причалом і господарськими спорудами, зауважили в Силах оборони півдня України й додали, що постраждалих немає. Військові зазначили, що росіяни повторили злочинну тактику маневрів дронів над житловими та промисловими районами, що ускладнювало роботу протиповітряної оборони.

Нагадаємо, вночі 2 березня російський дрон-камікадзе влучив у багатоповерхівку в Одесі, внаслідок чого загинули 12 людей, серед них п’ятеро дітей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності