• Головна
  • Україна
  • Ще двох загиблих дітей рятувальники знайшли під завалами будинку в Одесі

Ще двох загиблих дітей рятувальники знайшли під завалами будинку в Одесі

Ще двох загиблих дітей рятувальники знайшли під завалами будинку в Одесі

До цього було відомо про загибель десятьох людей, серед яких троє дітей

В Одесі під завалами будинку, зруйнованого внаслідок російської атаки, рятувальники знайшли ще одного загиблого хлопчика. Сергію було 10 років. Та його загиблу 8-річну сестричку Злату. Про це 3 березня увечері повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Сергій та Злата були дітьми військових Олега і Тетяни Кравець, яких, разом з восьмимісячною Єлизаветою рятувальники знайшли під завалами раніше.

До того як знайшли Сергія та Злати, повідомляли про загибель трьох дітей: Марка, якому ще не виповнилося навіть трьох років, Єлизавети — вісім місяців, і Тимофія — чотири місяці.

Нагадаємо, у ніч на 2 березня росіяни атакували Україну трьома керованими авіаційними ракетами та 17 ударними безпілотниками типу Shahed. Один з дронів влучив у дев’ятиповерховий житловий будинок в Одесі. Від вибуху частина будівлі завалилася, також там розпочалася пожежа.

Внаслідок ворожого удару по багатоповерхівці загинуло 12 людей. Серед них 5 дітей. Пошукова операція на місці трагедії завершена. 3 березня в Одесі та області оголосили днем жалоби.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності