• Головна
  • Україна
  • Ведучий 24 каналу Олексій Печій втік за кордон, скориставшись акредитацією журналіста

Ведучий 24 каналу Олексій Печій втік за кордон, скориставшись акредитацією журналіста

Ведучий 24 каналу Олексій Печій втік за кордон, скориставшись акредитацією журналіста

Печій пояснив свій вчинок тим, що Україні бракує “горизонтальної комунікації з західним суспільством”

Ведучий та журналіст 24 каналу Олексій Печій втік з України. Чоловік скористався акредитацією журналіста на Саміт ЄС, який проходив у Брюселі з 14 по 15 грудня. Після завершення саміту Печій до України не повернувся. Про втечу ведучого за кордон стало відомо у п’ятницю, 22 грудня. Також на цю інформацію відреагували в медіахолдингу “Люкс”.

Гендиректор медіахолдингу Роман Андрейко заявив, що Олексій Печій втік з країни, “усвідомлюючи усі наслідки своєї втечі”. Також вчинок Печія засудили його колеги. “… Люди, які так любили дивитися і слухати аналітику Олексія, мають це прийняти і ухвалити для себе рішення чи готові вони і надалі йому вірити”, — зауважив гендиректор Роман Андрейко.

Олексій Печій лише через тиждень прокоментував свою втечу з України. Своє рішення залишитися в Європі він пояснив тим, що Україні бракує “горизонтальної комунікації з західним суспільством”. Такий висновок Печій зробив після закінчення саміту, поспілкувавшись з політиками та іноземними колегами.

Ведучий заявив, що у Європі він буде займатися наближенням перемоги України у війні. Журналіст працюватиме “із західними медіапроєктами для просування українського порядку денного в західному суспільстві”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності