• Головна
  • Спорт
  • Три спортсменки з Львівщини стали призерками чемпіонату Європи з джиу-джитсу

Три спортсменки з Львівщини стали призерками чемпіонату Європи з джиу-джитсу

Три спортсменки з Львівщини стали призерками чемпіонату Європи з джиу-джитсу

Збірна України посіла перше командне місце в розділі Jiu Jitsu NeWaza та третє загальнокомандне місце

Троє спортсменок з Львівщини завоювали нагороди на чемпіонаті Європи з джиу-джитсу серед молоді, юніорів та кадетів. Чемпіонат Європи проходив з третього по восьме квітня у румунському місті Пітешт. Про це 9 квітня повідомили на сайті Львівської ОВА.

Одне “золото” і два “срібла”

У категорії юніорок до 57 кг золоту медаль виборола Анна Торконяк. Вона впевнено взяла категорію, принісши золоту медаль у скарбничку збірної України. Марія Токмакова завоювала “срібло” у категорії кадеток до 63 кг, поступившись у фіналі своїй колезі по збірній України. Також Євгенія Жупанин, яка виступала на міжнародних змаганнях вперше, здобула “срібло” у категорії кадеток до 48 кг. Загалом збірна України посіла перше командне місце в розділі Jiu Jitsu NeWaza та третє загальнокомандне місце.

Джиу-джитсу не так давно почав розвиватися на теренах Львівщини, але по динаміці та популярності сьогодні є одним з лідерів. Також доволі часто можемо бачити цей вид спорту в системі підготовки фахівців правоохоронних органів, зокрема патрульної поліції” — зазначив керівник управління молоді та спорту ЛОВА Роман Хімʼяк.

Нагадаємо, у березні ватерполістки Львівщини у складі жіночої збірної України U-19 перемогли в міжнародному турнірі у Варшаві.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності