• Головна
  • Спорт
  • Ватерполістки з Львівщини перемогли на міжнародному турнірі у Варшаві

Ватерполістки з Львівщини перемогли на міжнародному турнірі у Варшаві

Ватерполістки з Львівщини перемогли на міжнародному турнірі у Варшаві

Спортсменки виступили у складі жіночої збірної України U-19

Ватерполістки Львівщини в складі жіночої збірної України U-19 перемогли в міжнародному турнірі у Варшаві. Змагання відбувались у межах навчально-тренувальних зборів до чемпіонату Європи, — повідомили у понеділок, 4 березня, в Управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

У складі збірної України U-19 виступали дві вихованки Львівської дитячо-юнацької спортивної школи ім. Ю. Кутенка — капітанка збірної Анастасія Зеленко та Вікторія Овсінська. Ватерполістки змагалися з командами Польщі, Литви, Ірландії та Словаччини. Упродовж змагань спортсменки зіграли в нічию з командою Ірландії — 8:8, обіграли Словаччину з рахунком 16:2. Окрім цього виграли у Литви — 25:5, та у Польщі — 13:9.

“Декілька ватерполісток проявили себе особливо добре. По-перше, це наша воротарка Синиця Поліна, вона наша "стіна" і саме вона взяла приз найкращої голкіперки на турнірі. Наша капітанка Зеленко Анастасія була завжди безперечною лідеркою в нападі. І також Катерина Науменко, ця гравчиня не лише дуже добре відпрацювала у захисті, а й ще й у нападі чинила великий тиск на противника,” — прокоментувала гру дівчат головна тренерка жіночої збірної України U-19 Олександра Мироненко.

За результатами змагань, спортсменки здобули перше місце. Друге місце посіла команда Ірландії, третє — команда Польщі. Змагання тривали з 1 по 3 березня у межах навчально-тренувальних зборів до чемпіонату Європи, який розпочнеться наприкінці серпня.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності