• Головна
  • Спорт
  • Чемпіонат України: троє легкоатлетів Львівщини здобули перемогу

Чемпіонат України: троє легкоатлетів Львівщини здобули перемогу

Чемпіонат України: троє легкоатлетів Львівщини здобули перемогу

30 липня у Луцьку фінішував Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих. Так, троє представників Львівської області здобули золоті нагороди.

Про це повідомляє Львівська ОВА.

Чемпіоном України у десятиборстві став 20-річний Владислав Різнеченко. Спортсмен тренується у Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі імені Юрія Кутенка.

У бігу на дистанції 1500 метрів чемпіонкою стала спортсменка ДЮСШ імені Олексія Дем’янюка Уляна Рачинська. 31-річний Роман Ростикус, який тренується у Львівській обласній школі вищої спортивної майстерності, здобув золото у змаганнях з бігу на 3000 метрів з перешкодами. 

Бронзову нагороду у стрибках у довжину виборола 19-річна Аліна Лістунова. Тренується легкоатлетка у Червоноградській дитячо-юнацькій спортивній школі №1.

Ще одну бронзу представники Львівщини вибороли в естафеті 4х400 метрів. У цій дисципліні змагались 19-річний Ігор Музика, 22-річний Юрій Васічкін, 21-річний Руслан Реган та 23-річний Олександр Охримчук. Ігор та Юрій тренуються у Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі імені Юрія Кутенка, а Руслан та Олександр – у ДЮСШ імені Олексія Дем’янюка. 

Нагадаємо, 30 липня в румунському місті Плоєшті завершився чемпіонат Європи з боксу серед юніорів і юніорок.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності