Рятувальники зі Львівщини перемогли на турнірі з водного туризму (відео)

Ці змагання не тільки сприяють підтриманню спортивної форми рятувальників, але й допомагають удосконалювати їхні навички

Рятувальники гірської пошуко-рятувальної частини Львівщини здобули перемогу на турнірі Київської міської федерації спортивного туризму з водного туризму.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

Змагання проходили на річці Чорний Черемош в районі села Дземброня Івано-Франківської області. Організувала турнір Київська міська федерація спортивного туризму.

«Запеклі змагання у різних класах показали, що рятувальники не тільки знають, як ефективно реагувати на надзвичайні ситуації, але й мають вражаюче вміння керувати катамаранами, рафтами та пакрафтами на воді. Вони здатні проходити складні слаломи та швидкі спринти з точністю і майстерністю», — йдеться у повідомленні.

Так, львівські рятувальники посіли:

  • перші місця у слаломі та спринті на катамарані чотиримісному;
  • другі місця у слаломі та спринті на катамарані двомісному;
  • друге та третє місце в слаломі на пакрафтах;
  • перше місце в слаломі на рафтах;
  • друге в паралельному спринті на рафтах.

Рятувальники гірської пошуко-рятувальної частини Львівщини здобули перемогу на турнірі Київської міської федерації спортивного туризму з водного туризмуРятувальники гірської пошуко-рятувальної частини Львівщини продемонстрували свою високу майстерність та відповідальність у змаганнях на річці Чорний Черемош в районі с. Дземброня Івано-Франківської області, де проходив відкритий турнір Київської міської федерації спортивного туризму з водного туризму. Їхні здібності та навички не лише в професійних обов'язках, але й у спортивному туризмі вразили усіх присутніх. Запеклі змагання у різних класах показали, що рятувальники не тільки знають, як ефективно реагувати на надзвичайні ситуації, але й мають вражаючу вміння керувати катамаранами, рафтами та пакрафтами на воді. Вони здатні проходити складні слаломи та швидкі спринти з точністю і майстерністю.Рятувальники гірської пошуко-рятувальної частини посіли:• перші місця у слаломі та спринті на катамарані чотиримісному, • другі місця у слаломі та спринті на катамарані двомісному, • друге та третє місце в слаломі на пакрафтах, • перше місце в слаломі на рафтах, • друге в паралельному спринті на рафтах.Ці змагання не тільки сприяють підтриманню спортивної форми рятувальників, але й допомагають удосконалювати їхні навички, що забезпечує ще більш ефективну допомогу та рятування людей у надзвичайних ситуаціях.Вітаємо наших гірських рятувальників з вражаючими результатами і бажаємо подальших успіхів, як у професійній діяльності, так і в спорті!

Posted by Головне управління ДСНС України у Львівській області on Wednesday, July 26, 2023

Зазначається, що ці змагання не тільки сприяють підтриманню спортивної форми рятувальників, але й допомагають удосконалювати їхні навички.

«Це забезпечує ще більш ефективну допомогу та рятування людей у надзвичайних ситуаціях», — зауважили надзвичайники.

Нагадаємо, львівський рятувальник Андрій Калічинський здолав ультрамарафон протяжністю в 800 км задля допомоги колегам з України.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності