У Львові діти та військові зіграли проти зірок шахів в благодійному турнірі для ЗСУ

Благодіний шаховий турнір у Львові

Провідні українські гросмейстери провели одночасну гру проти більше ніж 80 учасників

У Львові відбувся шаховий турнір, у якому взяли участь провідні українські гросмейстери — Марта Літинська, Олег Романишин, Олександр Бєлявський та Адріан Михальчишин грали одночасно проти більш ніж 80 учасників. Про це повідомила у четвер, 4 квітня, Львівська ОВА. Під час гри збирали гроші на потреби військових.

Сеанс одночасної гри — це шаховий вид змагань, коли один майстер грає відразу проти багатьох суперників на різних дошках. Серед учасників були військові, медики, прикордонники, діти, курсанти та поранені захисники, які проходять реабілітацію, а наймолодшому учаснику --лише 10 років.

Під час турніру збирали кошти для підтримки Збройних Сил України. Усі зібрані гроші скерують до благодійної організації “Львівський Лицар” на закупівлю прицілів та перископів для військових. Окрім цього, турнір розпочався із аукціону. Лотом став календар на 2024 рік, підписаний командиром легендарної бригади “АЗОВ”, який пішов з молотка за 7 тисяч гривень.

До слова, у турнірі взяли участь чотири українські гросмейстери, які у свій час входили до списку найкращих гравців у шахи на планеті.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності