Новим керівником Львівського обласного онкоцентру став Олег Дуда

Новим керівником Львівського обласного онкоцентру став Олег Дуда

Після призначення на посаду Олег Дуда представив свою програму розвитку медичної установи та  окреслив основні завдання

У пʼятницю, 26 квітня, лікаря Олега Дуду призначили керівником Львівського обласного онкоцентру. З осені 2023 року лікар був виконувачем обовʼязків директора закладу. Про це повідомили на сайті Львівської обласної ради.

Чим буде займатись Олег Дуда

Серед ініціатив Олег Дуда зазначив розбудову інфраструктури лікарні, довколишньої території, придбання сучасного обладнання, покращення матеріально-технічної бази, підвищення кваліфікації та розвиток медичного персоналу.

Ми хочемо стати лідером у сфері онкологічної допомоги. У нас одні з кращих фахівців, методик діагностики та лікування. Ми прагнемо, щоб люди займали профілактикою та обстеженнями. Хворобу треба запобігати, а не лікувати у занедбаному стані. Для цього ми налагоджуємо комунікацію щодо обізнаності про онкозахворювання, інформуємо населення про заходи запобігання хворобам, розповідаємо про увесь спектр допомоги, які люди можуть отримати у нашій медичній установі” — розповів Олег Дуда.

Олег Дуда був єдиним кандидатом у конкурсі на заміщення посади керівника цього медзакладу. У листопаді 2023 року його призначили виконувачем обов’язків генерального директора Львівського онкоцентру після того, як попереднього директора, Ігоря Ковальчука відсторонили від посади.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності