У Львові водій Skoda збив 66-річну жінку, яка виходила з трамвая

Фото з місця аварії

Львів’янку госпіталізували через отримані травми

У Львові 25-річний водій за кермом Skoda Kodiaq збив жінку на зупинці громадського транспорту. Легковик збив 66-річну пішохідку, коли вона виходила з трамвая, повідомила пресслужба поліції Львівської області у вівторок, 7 травня.

Аварія сталася на вулиці Івана Франка

За даними правоохоронців, ДТП трапилася у понеділок, 6 травня, близько 10:50. 66-річна львів’янка виходила з трамвая на зупинці громадського транспорту на вулиці Івана Франка. Після того, як жінка вийшла на дорогу, її збив автомобіль Skoda Kodiaq. За кермом легковика перебував 25-річний мешканець Херсонщини. Внаслідок аварії потерпіла отримала травми, через які її госпіталізували.

За фактом ДТП правоохоронці відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. 25-річному водію загрожує обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням водійських прав на той самий термін.

Нагадаємо, 6 травня у центрі Львова водій скутера збив 4-річного хлопчика. Дитину госпіталізували. Також на Львівщині автомобіль Daewoo злетів з дороги. Під час аварії постраждали дві жінки та двоє дітей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності