У центрі Львова відкрили Фермерський ярмарок

У центрі Львова відкрили фермерський ярмарок

Ярмарок працюватиме щосуботи до кінця літа

У суботу, 20 квітня, на площі Ринок у Львові запрацював перший Фермерський ярмарок сезону. Щосуботи протягом весни та літа львів’яни матимуть можливість купити фермерську продукцію безпосередньо у виробників, повідомила пресслужба Львівської міської ради.

90% виробників на ярмарку — власники сімейного бізнесу

Львівський Фермерський ярмарок відкриватиметься щосуботи та працюватиме з 10:00 по 16:00. Відвідати ярмарок та придбати продукцію безпосередньо від фермерів Львівщини можна буде протягом решти весни та літа. Свою продукцію на ярмарок привозитимуть понад 20 виробників, 90% з яких — це власники сімейного бізнесу. відвідувачі зможуть придбати як свіжі овочі, так і крафтові товари власного виробництва.

“Наша місія — популяризувати локальні продукти серед львів’ян та гостей міста, і водночас розвивати культуру здорового харчування. Ярмарок збирає свою спільноту фермерів та постійних покупців, які приходять за свіжими продуктами та просто за спілкуванням”, — розповіла керівниця управління зовнішніх зв’язків і промоції ЛМР Тетяна Хабібрахманова.

До слова, Фермерський ярмарок у Львові проводять щороку, починаючи з 2019. Впродовж сезону він збирає близько 90 тисяч відвідувачів. Попри те, що ярмарок проводять лише п’ятий рік поспіль, він є продовженням давньої традиції — у 1930-х роках ринок навколо міської Ратуші був найпопулярнішим в місті.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності