• Головна
  • Україна
  • В Одесі затримали хабарницю, яка мала зробити інвалідність для дідуся ухилянта

В Одесі затримали хабарницю, яка мала зробити інвалідність для дідуся ухилянта

В Одесі поліцейські затримали посадовицю Одеського обласного центру психічного здоров’я.

Їй загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна

В Одесі поліцейські затримали посадовицю обласного центру психічного здоров’я, яка за хабар обіцяла допомогти отримати групу інвалідності. Про це 19 квітня повідомив Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

За 1500 доларів та 8000 гривень лікарка пообіцяла взяти на лікування 84-річного дідуся та допомогти йому отримати групу інвалідності. Це дало б змогу військовозобов’язаному родичу дідуся отримати відстрочку від мобілізації у зв’язку з доглядом за близькою особою – інвалідом. Зловмисницю затримали на робочому місці під час отримання грошей та передачі обіцяних документів. Під час обшуку слідчі вилучили кошти, банківські картки, «чорнові записи» та іншу документацію.

Як встановили поліцейські, жінка регулярно отримувала хабарі від військовозобов’язаних за госпіталізацію їх родичів та виготовлення медичних документів, необхідних для отримання групи інвалідності. Зловмисниці повідомлено про підозру. За скоєне їй загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності