Забрала мікрофон і почала кричати: у Дрогобичі жінка зірвала засідання міськради

Місцева активістка зірвала засідання міськради у Дрогобичі

Жінка вихопила мікрофон в спікера та почала кричати в нього. Міськрада має намір скаржитись в поліцію

У Дрогобичі місцева активістка зірвала сесійне засідання депутатів міськради. Жінка захопила мікрофон, почала кричати та висувати звинувачення посадовцям. За фактом зриву засідання, Дрогобицька міська рада буде звертатись в поліцію, про це вона повідомила у четвер, 2 травня.

Вихопила мікрофон і почала в нього кричати

Як йдеться в повідомленні, депутати мали розглянути питання про перехід місцевого ліцею №1 у статус гімназії. Однак жінка завадила роботі міської ради.

“Право на виступ на сесії, відповідно до вимог регламенту, надається лише після погодження та голосування депутатів. Попри порушення цієї норми, жінку допустили до мікрофона, однак замість цивілізованого виступу та аргументування власної позиції, вона вдалась в гучні крики та звинувачення, що призвело до зриву сесійного засідання,” — зазначають у міськраді Дрогобича.

Такого роду протест жінка висловлює вже не вперше

До слова, жінка відвідує і зриває сесії міськради вже не вперше. У Дрогобицькій міській раді додають, що за фактом зриву останньої сесії планують звернутися до поліції, адже це порушує норми чинного законодавства та місцевого регламенту. До того ж факт зриву сесії зафіксований на записі відеотрансляції засідання.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності