Влада Дрогобича закликає мешканців вчасно прибрати вдома перед Великоднем

Вивіз сміття у Дрогобичі

Дрогобичан просять не зволікати з передвеликодніми прибираннями, щоб не переповняти сміттєві контейнери

У Дрогобичі місцева влада закликає мешканців завчасно проводити генеральні прибирання своїх домівок, щоб перед Великодніми святами не перевищувати кількість відходів та великогабаритного сміття на сміттєвих майданчиках міста. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомили у Дрогобицькій міськраді.

Великогабаритні відходи просять вивозити самостійно

КП “Комунальник” звертається до містян із проханням не затягувати з вивезенням сміття та не чекати останніх днів перед святами. Адже якщо дрогобичани масово викидатимуть їх в переддень свят — сміттєві майданчики на Великдень можуть залишитись переповненими.

“Звертаємося з проханням до всіх мешканців міста, ОСББ, установ та організацій, які провадять свою діяльність на території Дрогобицької громади – не чекати кінця тижня, а вчасно вивозити сміття. Особливо це стосується великогабаритних відходів”, — йдеться у повідомленні.

У підприємстві пояснюють, що чистота міста залежить не лише від роботи комунальників, але й злагодженої взаємодії з мешканцями. Крім того, дрогобичанам нагадують, що вони можуть самостійно вивезти та здати великогабаритні відходи та автомобільні шини в пункт прийому, організований КП “Комунальник” на вулиці Гайдамацькій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності