• Головна
  • Україна
  • Естонський депутат приїхав з Таллінна до Києва на велосипеді, щоб зібрати гроші на ЗСУ

Естонський депутат приїхав з Таллінна до Києва на велосипеді, щоб зібрати гроші на ЗСУ

Крісто Енн Вага подолав майже 1700 кілометрів на велосипеді, щоб зібрати гроші на ЗСУ

Під час подорожі депутат зібрав майже 30 тис. євро

Естонський депутат, член комісії з державної оборони Рійгікогу (естонського парламенту) і парламентської групи «Україна-Естонія» Крісто Енн Вага прибув на велосипеді з Таллінна до Києва, щоб зібрати гроші для Сил оборони України. Про це депутат розповів на своїй сторінці в соцмережі X.

«Проїхав на велосипеді від Таллінна до Києва, щоб показати, що війна триває лише на відстані велосипедної поїздки, і щоб висловити підтримку захисникам», — підписав Вага фото з Майдану Незалежності у Києві.

Депутат подякував всім, хто підтримував його під час цієї мандрівки та тим, хто вже зробив пожертви. Парламентар закликав підтримати українську армію, зробивши пожертву на спеціальному сайті.

Депутат збирає пожертви спільно з організацією NAFO. гроші підуть для придбання необхідних повнопривідних автомобілів і FPV-дронів. Наразі благодійники вже переказали на цю кампанію 29 916 євро, але зазначена ціль збору —50 тисяч євро.

Як пише «Бабель»Група на чолі з естонським депутатом розпочала свій шлях о 8 годині ранку 26 квітня з площі Вабадузе в Таллінні. Вони подолали близько 1 700 кілометрів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності