ЛМР продасть на аукціоні ще майже 3 га землі під будівництво офісів

Ділянка, яку виставлять на торги

Ділянка розташована на вул. Богдана Хмельницького

Депутати Львівської міської ради розглянуть проєкт ухвали, який дозволяє продати на аукціоні земельну ділянку на вул. Б. Хмельницького. Земля призначена для будівництва офісних приміщень. Відповідний документ оприлюднили у середу, 1 травня, на офіційному порталі міської ради Львова.

Йдеться про земельну ділянку орієнтовною площею  2,8938 га, яка є у комунальній власності, однак конкретної адреси у міськраді не повідомляють. На території немає жодних об’єктів нерухомості. Згідно з зонінгом району, територія розташована в зоні торгівлі, тож у міськраді пропонують відвести її під будівництво адміністративних та офісних центрів. Зазначимо, у детальному плані території житлового району "Збоїща", який міськрада затвердила ще у 2014 році, на цій ділянці передбачено будівництво об’єктів соціально-побутового призначення та придорожнього сервісу.

Згідно з проєктом ухвали, ділянку хочуть продати на земельних торгах у формі електронного аукціону. У мерії пояснюють, що продаж ділянки дозволить залучити додаткові кошти до міського бюджету та забезпечить ефективне використання земельного фонду.

Нагадаємо, у травні на земельному аукціоні львівська влада планує продавати чотири ділянки – три у Львові та одну – в Зарудцях, що входить до Львівської територіальної громади. Крім цього, 23 квітня мерія продала ділянку під паркінг на Левандівці за 5,6 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності