Міська рада продала мезонін у центрі Львова за 1,1 млн грн

Аукціон на продаж приміщення під дахом (мезоніну) у центрі Львова

Йдеться про приміщення під дахом площею 20 кв. м

В аукціоні на продаж приміщення під дахом (мезоніну) у центрі Львова переміг власник компаній ТОВ «ЕМІ ПРО» та ТОВ «ПРИВАТ ІНЖИНІРИНГ» Максим-Микита Микитин. Стартова ціна об’єкта складала понад 553 тис. грн, проте переможець вирішив придбати його за 1 млн 119 тис. грн. Аукціон відбувся у четвер, 4 квітня, йдеться на сторінці аукціону на сайті Prozorro.

Понад 1 млн грн за приміщення під дахом на проспекті Свободи

Мезонін, який виставили на аукціон, розташований у Львові на проспекті Свободи, 47. Загальна площа приміщення — 20 кв.м. Об’єкт не перебуває в оренді та не є частиною пам'ятки культурної спадщини. У картці об’єкта вказано, що до приміщення проведена лише електроенергія — каналізація та водопостачання там відсутні. Загалом в аукціоні взяли участь чотири учасники. Найвищу ставку зробив Максим-Микита Микитин — 1 млн 119 тис. 1 грн. Він подав найбільшу початкову заявку, тож за правилами аукціону отримав право пропонувати свої ставки вже після того, як це зроблять інші учасники. Відтак в останньому раунді він перевищив ставку свого конкурента — приватного підприємства «МОЗАЇК» — на одну гривню.

Аукціон оголосили 21 березня, замовником торгів виступило управління комунальної власності Львівської міської ради. Стартова ціна об’єкта складала 553 560 грн.

Довідково. Максим-Микита Микитин є власником ТОВ «ЕМІ ПРО», яке заснували у 2021 році. Компанія займається гуртовою торгівлею. Також Микитин керує ТОВ «Приват інжиніринг», відкриту в грудні минулого року. «Приват інжиніринг» займається монтажем водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності