Ділянку під паркінг на Левандівці у Львові продали на торгах за 5,6 млн грн

Ділянка, яку продали на аукціоні

Переможцем торгів стала Марта Заблоцька

У вівторок, 23 квітня, у Львові відбувся повторний земельний аукціон, на якому міська влада продала ділянку площею 0,367 га на вулицях Суботівська — Іванни Блажкевич на Левандівці. Ділянка призначена під промислове використання. Про це йдеться на сторінках аукціонів на сайті Prozorro.Продажі.

За право придбати цю земельну ділянку змагалися одразу чотири учасники. Територія розташована поруч з гаражними кооперативами та вулицею Проєктною, неподалік від транспортної розв'язки. Стартова ціна лота становила 4,9 млн гривень. Однак переможниця торгів Марта Заблоцька запропонувала найвищу ціну 5 млн 650 тис. 007 грн за 0,367 га. Зазначимо, вона обійшла іншого учасника торгів, запропонувавши суму на 7 грн більше.

За даними аналітичної системи YouControl Марта Заблоцька зареєструвала свою діяльність ФОП майже три роки тому і займається орендою майна.

26 березня цю ділянку виставили на повторний аукціон. Попередні торги оголосили наприкінці лютого 2024 року, однак через відсутність учасників вони не відбулися. Зазначимо, згідно з містобудівними умовами та обмеженнями, на цій ділянці заплановане будівництво паркінгу.

Наступний земельний аукціон від міста відбудеться 14 травня. На ньому виставлять на продаж понад 5 га землі на вулиці Північній. Нагадаємо, на початку квітня Львівська міськрада виставила на продаж чотири ділянки несільськогосподарського призначення загальною площею майже 8 гектарів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності