Міськрада Львова продасть на торгах чотири ділянки землі під промзони та ТЦ

Ділянка, яку продадуть на аукціоні

Загальна площа ділянок майже 8 га

У квітні цього року у Львові відбудуться два земельні аукціони, на яких місто виставить на продаж чотири ділянки несільськогосподарського призначення загальною площею майже 8 гектарів. Про це 4 квітня повідомили на сторінці Львівської міськради “Львів. Містобудування”.

Перший аукціон відбудеться 9 квітня. На торги буде виставлено понад 5 га землі у промисловій зоні на проєктованій вулиці Північній поблизу Сигнівки. Стартова ціна ділянки під промисловість становитиме 43,3 млн грн.

На другому аукціоні — 23 квітня продаватимуть одразу три ділянки. Дві з них призначені для промислового використання — 0,36 га на вулицях Суботівській-Іванни Блажкевич спробують продати щонайменше за 4,9 млн грн, а ще 2,05 га у Сигнівській промзоні на вул. Данила Апостола виставлять на торги зі стартовою ціною — 19,5 млн грн.

Ще одна ділянка, виставлена на продаж, площею 0,17 га у Зарудцях на вулиці Франка призначена під будівництво закладу торгівлі. Її початкова ціна — 600 тис. грн.

Загалом Львівська міськрада сподівається виручити від продажу чотирьох земельних наділів щонайменше 68 мільйонів гривень для поповнення міського бюджету.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності