Львівська компанія придбала в Миколаївської міськради землю за 1,7 млн грн

земельна ділянка в Миколаєві

Фірма придбала земельну ділянку в Миколаєві під промислове використання

У четвер, 18 квітня, відбувся аукціон з продажу земельної ділянки у Миколаєві. Переможцем торгів стало ТзОВ “ЛьвівЕкоТранс”, яке придбало землю за 1 млн 748 тис. грн. Про це йдеться на сторінках аукціонів на сайті Prozorro.Продажі.

В аукціоні були два учасники

З картки лота відомо, що земельна ділянка площею 0,9918 га, розташована на вулиці Лисенка у Миколаєві. Цільове призначення — для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Стартова ціна ділянки складала 1 млн 697 тис. 295 грн. У аукціоні брали участь ТзОВ “ЛьвівЕкоТранс” та підприємець Микола Яворський. Найвищу ставку зробило ТзОВ “ЛьвівЕкоТранс” — 1 млн 748 тис. 213 грн, яке і стало переможцем. Замовником торгів була Миколаївська міська рада.

За даними аналітичної системи YouControl ТзОВ “ЛьвівЕкоТранс” засноване у Львові понад 6 років тому у Львові та займається гуртовою торгівлею деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Власниками компанії є Тетяна Гладець та Роман Гладець. Як вказано на офіційному сайті фірми, вони займаються перевезенням піску, щебеню, шутеру та інших сипучих матеріалів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності