Міськрада Дрогобича продала дві земельні ділянки під житлову забудову

Земельна ділянка, яку продали на аукціоні

Загалом на двох аукціонах продали 711 кв. м землі

У вівторок, 9 квітня, відбулися аукціони з продажу двох земельних ділянок у Дрогобичі. Переможцями торгів стали двоє підприємців, які придбали 448 кв.м та 263 кв.м землі за 512 тис. грн та 315 тис. грн відповідно, йдеться на сторінках аукціонів на сайті Prozorro.Продажі.

Ділянки, розміщені поруч, придбали різні підприємці

З картки лота відомо, що земельний об’єкт площею 263 кв.м землі розташований на вул. Стрийській у Дрогобичі. Цільове призначення ділянки — для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Стартова ціна приміщення складала 311 тис. 918 грн. У аукціоні брали участь два підприємці — Сергій Цимбаляк та Степан Данчівський. Найвищу ставку зробив Сергій Цимбаляк — 315 тис. 300 грн.

Земельна ділянка площею 448 кв.м розташована біля попередньої та має те ж цільове призначення. Стартова ціна 448 кв.м землі складала 507 тис. 136 грн. У торгах брали участі ті ж учасники, втім переможцем аукціону став Степан Данчівський, який придбав об’єкт за 512 тис. 500 грн. Замовником обох торгів виступила Дрогобицька міська рада. Степан Данчівський звертався до Дрогобицької міської ради щодо продажу обох земельних ділянок, про це відомо із витягів рішень міськради за листопад 2023 року.

Довідково. ФОП Цимбаляк Сергій Миронович зареєстрований у Дрогобичі в лютому 2023 року. Основним видом діяльності підприємства є вантажні перевезення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності