• Головна
  • Україна
  • Росіяни вдруге за тиждень обстріляли газову інфраструктуру

Росіяни вдруге за тиждень обстріляли газову інфраструктуру

Ілюстративне фото

«Нафтогаз» заявив про відсутність серйозних пошкоджень

Росія під час масованого обстрілу України 29 березня знову обстріляла газову інфраструктуру. Це вже друга атака на газові об’єкти України за останній тиждень.

Про те, що росіяни вночі 29 березня обстріляли газову інфраструктуру, повідомив державний «Нафтогаз». У повідомленні компанії наголошується, що серйозних пошкоджень, як і постраждалих людей, після цієї атаки немає.

У «Нафтогазі» не повідомили, в якому регіоні України росіяни обстріляли газову інфраструктуру. Однак зазначимо, що це вже другий обстріл газових об’єктів за останній тиждень. Нагадаємо, 24 березня росіяни обстріляли підземне газосховище на Львівщині, завдавши по ньому того ж дня повторного ракетного удару. Пожежу на місці удару гасили 13 годин. Відомо, що тоді росіяни пошкодили наземну інфраструктуру газосховища.

Удар по Україні 29 березня: що відомо

Вночі у п’ятницю Росія атакувала Україну дронами-камікадзе Shahed і ракетами різних типів. Атаці передувала потужна аеророзвідка. Російські дрони й ракети були спрямовані на енергетичні об’єкти: відомо про пошкодження теплоелектростанцій у західних та центральних областях.

Під час атаки по Україні 29 березня росіяни випустили 99 дронів та ракет різних типів. ППО збила 84 повітряні цілі.

Також нагадаємо, що унаслідок нічної атаки є влучання на Львівщині — регіон атакували двома «Кинджалами».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності