На Львівщині два «Кинджали» влучили в обʼєкт критичної інфраструктури

Над Львівською областю знищила усі 11 БПЛА «Shahed»

Також ППО над Львівською областю знищила усі 11 БПЛА «Shahed»

Під час нічної атаки 29 березня на Львівщині росіяни влучили двома ракетами «Кинджал» по обʼєкту критичної інфраструктури. Вночі Сили ППО знищили усі 11 БПЛА «Shahed» над Львівською областю, повідомив Максим Козицький.

Уламки пошкодили обʼєкт критичної інфраструктури на Львівщині

«Усі 11 безпілотників воїни ПвК «Захід» знищили! Ракети, на жаль, збити не вдалося. Уламки ворожої зброї пошкодили обʼєкт критичної інфраструктури у нашій області», — написав Козицький.

Постраждалих внаслідок атаки на Львівщині немає.

Що відомо про російський обстріл на Львівщині

Повітряну тривогу на Львівщині 29 березня оголосили близько 2:12 ночі. Тоді росіяни атакували регіон ударними безпілотниками типу “Shahed”. У Львівській ОВА повідомляли про особливу небезпеку у Стрию та Стрийському районі. Близько 2:51 в області працювала ППО. Загалом на Стрийщину летіло кілька груп БПЛА. Близько 4:58 росіяни атакували Львівщину гіперзвуковими ракетами “Кинджал” — вони також летіли на Стрийщину.

Що відомо про ракетно-дронову атаку 29 березня

Крім Львівщини, вибухи вночі також лунали й в інших регіонах України. Росіяни вкотре вдарили по енергетичних обʼєктах. Внаслідок обстрілу пошкоджені теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах.

Вночі над Україною Сили ППО знищили 84 з 99 повітряних цілей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності