• Головна
  • Україна
  • Стали відомі деталі підготовки Росії до ракетного удару 29 березня

Стали відомі деталі підготовки Росії до ракетного удару 29 березня

Ілюстративне фото

Перед атакою росіяни провели масштабну розвідку, на яку витратили 140 розвідувальних безпілотників

Російські окупанти перед ракетно-авіаційним ударом по Україні проводили аеророзвідку, застосувавши щонайменше 140 розвідувальних безпілотників, повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Вона нагадала, що під ударом знову опинилися енергетичні об'єкти та критична інфраструктура й зауважила, що російські військові намагалися уразити якомога більше таких об'єктів.

Потужна розвідка перед масованим ударом

В ефірі телемарафону зранку у п’ятницю Наталія Гуменюк повідомила, що перед масованою атакою ворог проводив «дуже потужну аеророзвідку». За її словами, окупанти застосували максимум розвідувальних безпілотників.

«140 розвідників ми нарахували в нашій зоні відповідальності. Це знову говорить про те, що нам потрібні РЕБ, тому що необізнаний ворог не може наводитися, не може проводити масовані атаки», — сказала речниця Сил оборони півдня України.

Ракетний удар 29 березня: що відомо

Вночі 29 березня росіяни завдали по Україні масованого ракетно-дроновогоудару. Під атаку, зокрема, потрапили електростанції в західних та центральних областях та енергооб’єкти в інших регіонах. Під атакою, зокрема, опинилася Львівщина: відомо про те, що в області працювала ППО, але подробиць немає.

За час масованого удару вночі 29 березня росіяни випустили по Україні 99 повітряних цілей, 84 з них збила ППО.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності