• Головна
  • Світ
  • Росіянин зарізав двох українців біля торгового центру в Німеччині

Росіянин зарізав двох українців біля торгового центру в Німеччині

Фото Dominik Bartl/BR24

Один українець помер на місці, а другий — у лікарні

Увечері в суботу, 27 квітня, у німецькому місті Мурнау (федеральна земля Баварія) на території торгового центру виявили двох молодих українців з ножовими пораненнями. У вбивстві підозрюють громадянина Росіії, повідомили місцеві правоохоронці.

Як сказано в повідомленні, 36-річний українець помер відразу на місці події. Інший постраждалий чоловік — 23-річний українець — помер у лікарні, де його доставили для надання допомоги. У нього теж були важкі поранення, зазначили в поліції. Обидва чоловіки мешкали в районі Гарміш-Партенкірхен.

Того ж вечора поліція затримала підозрюваного в подвійному вбивстві. Ним виявився 57-річний росіянин, який проживав неподалік від торгового центру.

Кримінальна поліція почала розслідувати подвійне вбивство. 28 квітня росіянину оберуть запобіжний захід, прокуратура просить про взяття під варту. Наразі поліція зʼясовує точний перебіг подій, передумови та мотиви підозрюваного.

Злочини проти українців у Німеччині

Як писав LVIV.MEDIA, в березні у Німеччині знайшли вбитою молоду українську біженку Маргариту Разаз. Жінку вбили через п’ять тижнів після народження дитини. Її маму Марину Стеценко довгий час вважали зниклою безвісти, але згодом її також знайшли мертвою. У вбивстві українок німецькі правоохоронці підозрюють росіянку та її чоловіка.

Ще раніше в Німеччині унаслідок побиття померли двоє юних українських баскетболістів: на хлопців напала група підлітків з ножами. Один український баскетболіст загинув на місці, йому було 17 років. Інший — 18-річний — згодом помер у лікарні.

Також ми писали про те, як німецький чиновник домагався українських дітей під погрозами депортації.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності