• Головна
  • Світ
  • Молоду українську біженку знайшли вбитою в Німеччині

Молоду українську біженку знайшли вбитою в Німеччині

Фото Bild

Новонароджену доньку вбитої вже знайшли

На дамбі річки Рейн біля міста Гоккенгайм у Німеччині поліція знайшла тіло 27-річної українки, яка жила в будинку для біженців, повідомила місцева поліція та газета Bild.

Як йдеться в повідомленнях, матір вбитої жінки та її новонароджена донька, якій лише п'ять тижнів, зникли безвісти. Поліція розшукує матір вбитої — 51-річну Марину Стеценко, яку вважають свідком злочину.

Оновлено. Правоохоронці розшукали новонароджену доньку вбитої. Дитину знайшли у двох чоловіків — їх заарештували за підозрою у вбивстві. ДНК-аналіз підтвердив, що вона дійсно є дочкою українки. Матір вбитої продовжують розшукувати поліцейські.

Вбивство українки в Німеччині: деталі

За інформацією поліції, 27-річна жінка загинула через насильство. Її тіло знайшли ще в четвер, 7 березня. Раніше вона вважалася зниклою безвісти. Наразі триває розслідування спеціальної комісії для встановлення точних обставин злочину.

Нагадаємо, у лютому в Німеччині група невідомих з ножами напала на двох юних українських баскетболістів. Унаслідок нападу 17-річний український баскетболіст Володимир Єрмаков загинув на місці. Його друг Артем Козаченко вижив і потрапив до реанімації, де згодом помер.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності