В Німеччині невідомі вбили 17-річного українського баскетболіста

В Німеччині невідомі вбили 17-річного українського баскетболіста

На хлопця та його друга напала група невідомих з ножами

У Німеччині група невідомих напала на двох 17-річних українців, які приїхали на змагання з баскетболу. Внаслідок нападу Володимир Єрмаков загинув в лікарні, а його товариш по команді Артем Козаченко перебуває в реанімації. Поліція вже відкрила через напад кримінальну справу, повідомила пресслужба Федерації баскетболу міста Києва у неділю, 11 лютого.

Як йдеться в повідомленні, 17-річні Володимир Єрмаков та Артем Козаченко приїхали до Німеччини, щоб брати участь у змаганнях з баскетболу у складі молодіжної команди "ART Giants" (U-19) з Дюссельдорфа. Напередодні чергової гри хлопці йшли вулицею, коли на них напала група чоловіків, озброєних ножами.

Внаслідок нападу юнаки отримали важкі поранення, їх забрали до лікарні. “Вся команда провела ніч у лікарні поруч із нашим хлопцями. На превеликий жаль, лікарі не змогли врятувати Єрмакова, а Козаченко залишається в реанімації“, — написали у Федерації баскетболу міста Києва. Поліція Німеччини вже відкрила через напад кримінальну справу.

Володимир Єрмаков займався баскетболом з дитинства. Раніше грав у дитячих командах "Тейваз" і "5T.E.A.M.-ДЮСШ-12" (2006 р.н.). У складі юнацької збірної України (U-16) 🇺🇦 виступав на чемпіонаті Європи 2022 року в Болгарії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності