У Дніпрі затримали 23-річного вбивцю школярки

У Дніпрі затримали 23-річного вбивцю школярки

У чоловіка вилучили ніж, яким він, ймовірно, вбив дитину

Правоохоронці затримали 23-річного мешканця Дніпра за підозрою у вбивстві дитини. Йдеться про вбивство 11-річної Марії Біланової, тіло якої з численними ранами знайшли напередодні, повідомив Офіс Генерального прокурора у четвер, 1 лютого.

“Ввечері 29 січня на одній із вулиць під час словесного конфлікту підозрюваний наніс численні удари ножем у різні частини тіла 11-річній дівчинці. Від отриманих травм дитина померла”, — йдеться у повідомленні.

Тіло дитини було знайдене неподалік гаражів у Придніпровському житловому масиві Дніпра. Вбивця зізнався у скоєному і повідомив, чим саме позбавив життя дитину. Під час обшуку правоохоронці вилучили в чоловіка ніж, ймовірно, знаряддя злочину.

За слова начальника ГУНП в Дніпропетровській області, вбивця вже перебував у полі зору поліції, але був не судимий. Дівчинка була знайома з ним. На мати дитини неодноразово складали протоколи за невиконання батьківських обов'язків. Наразі до суду подано клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, 31 січня, у Дніпрі знайшли мертвою 11-річну Марію Біланову, яку розшукували дві доби.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності