• Головна
  • Україна
  • На Одещині чоловік замовив вбивство сусіда за 10 тис. доларів

На Одещині чоловік замовив вбивство сусіда за 10 тис. доларів

Фото: Національна поліція

Щоб затримати замовника, поліцейські інсценували злочин

Мешканець села на Одещини замовив вбивство свого сусіда за 10 тис. доларів США. Чоловік думав, що найняв вбивцю, проте поліцейські інсценували злочин і затримали замовника, коли він передавав гроші нібито кілеру, повідомили в Національній поліції, у середу, 3 січня.

За даними поліцейських, на початку грудня житель одного із сіл Одеського району вирішив вбити свого сусіда, з яким мав довготривалі неприязні стосунки. Чоловік найняв “кілера” і вимагав, аби односельця вбили в будь-який спосіб та надали підтвердження злочину. Життя сусіда зловмисник оцінив у 10 тис. доларів США. Заплатити гроші виконавцю чоловік пообіцяв після вбивства.

Для забезпечення свого алібі замовник за декілька днів до запланованого вбивства поїхав з дому. У той час правоохоронці інсценували злочин і від імені виконавця надіслали замовнику фотозвіт із нібито закривавленим тілом жертви та домовилися про зустріч для оплати за послугу.

Зловмисника затримали, коли він приїхав для передачі оплати за вбивство. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання. Поліцейські звернулись до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловікові загрожує тюремне ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності