• Головна
  • Україна
  • Директор Дніпровської опери побив актора Чернігівського драмтеатру

Директор Дніпровської опери побив актора Чернігівського драмтеатру

Актор Микола Лемешко

Конфлікт трапився через заблокований в’їзд у двір оперного театру

У середу, 17 січня, близько 13:30 у Дніпрі побили актора Чернігівського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Т.Шевченка Миколу Лемешка. Ударив актора директор Дніпропетровського академічного театру опери та балету. Про це 18 січня написали на сторінці Чернігівського драмтеатру.

Як йдеться в повідомленні, автобус акторів з Чернігова зупинився біля оперного театру у Дніпрі, щоб вивантажити костюми. Заїхати у внутрішній двір оперного театру автобус не зміг через габарити, тож мусив стати на самому в’їзді, тож перекрив його.

Під час вивантажування костюмів до автобуса підʼїхала автівка Volkswagen Touareg. У ній був директор Дніпровського оперного театру Костянтин Пінчук. Він вийшов з машини та почав вимагати відігнати автобус, йдеться у повідомленні.

“Коли вимоги не були виконані, директор, знову ж таки у грубій формі, попросив Миколу Лемешка покликати водія. Микола повідомив, що ми фізично не можемо відігнати автобус, бо проїзд заблокований іншими автівками. За це Микола отримав удар в обличчя від директора оперного театру Пінчука Костянтина”, — пишуть на сторінці Чернігівського обласного академічного музично-драматичного театру ім.Т.Шевченка.

До місця інциденту викликали наряд поліції. Під час того, як поліцейські збирали покази свідків, до потерпілого підʼїхала інша автівка з невідомим чоловіком за кермом.

“Чоловік почав погрожувати фізичною розправою всім присутнім, на що нацполіція не відреагувала, хоча все відбувалося перед ними”, — йдеться у повідомленні.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності