• Головна
  • Україна
  • Помер другий український баскетболіст, на якого у Німеччині напали з ножем

Помер другий український баскетболіст, на якого у Німеччині напали з ножем

Помер другий український баскетболіст, на якого у Німеччині напали з ножем

За останні декілька днів його стан різко погіршився. Лікарі не змогли його врятувати. Раніше від нападу загинув його товариш Володимир Єрмаков

Другий український баскетболіст, 18-річний Артем Козаченко, помер 20 лютого від ножових поранень, отриманих 10 лютого у Німеччині. Раніше помер його товариш 17-річний Володимир Єрмаков. Про це йдеться у повідомленні баскетбольного клубу ART Giants Düsseldorf.

“Медики боролися за його життя з моменту нападу, проте, сьогодні (20 лютого — ред. ) хлопець помер від важких травм у відділенні реанімації німецької лікарні”, — йдеться у повідомленні. У спортивному клубі також повідомили, що за останні кілька днів його стан настільки різко погіршився, що лікарі нічого не змогли зробити.

Нагадаємо, у Німеччині 10 лютого на двох українців, які приїхали на змагання з баскетболу, напали невідомі. Внаслідок нападу 17-річний Володимир Єрмаков помер того ж дня в лікарні, а його товариш по команді 18-річний Артем Козаченко потрапив до реанімації.

Володимир Єрмаков та Артем Козаченко приїхали до Німеччини, щоб брати участь у змаганнях з баскетболу у складі молодіжної команди "ART Giants" (U-19) з Дюссельдорфа. Напередодні чергової гри хлопці йшли вулицею, коли на них напала група молодиків, озброєних ножами. Внаслідок нападу юнаки отримали важкі поранення, їх забрали до лікарні.

12 лютого правоохоронці Дюссельдорфа встановили особу одного з нападників. З’ясувалося, що ним був 15-річний німець. Його арештували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності