• Головна
  • Світ
  • У Німеччині невідомий чоловік побив 15-річного українця

У Німеччині невідомий чоловік побив 15-річного українця

У Німеччині невідомий чоловік побив 15-річного українця
Фото: pexels

Життю хлопця нічого не загрожує, нападника розшукує поліція

У німецькому місті Меттманн невідомий побив 15-річного українця в кафе. Конфлікт стався на ксенофобному підґрунті, повідомила у вівторок, 13 лютого, “Європейська правда” з посиланням на агентство DPA.

Відомо, інцидент із побиттям хлопця стався ввечері у суботу, 10 лютого, в одному із закладів харчування у Меттманні. “Український підліток перебував у закусочній в суботу ввечері, коли незнайомець зробив йому ксенофобські зауваження. Потім він раптово вдарив підлітка по голові невідомим предметом і втік”, — написала “Європейська правда”.

Лікарі з’ясували, що українець отримав значно серйозніші травми, ніж здалося спочатку, однак його життю нічого не загрожує. Наразі поліція веде розслідування та розшукує зловмисника. Свідки описали нападника, як міцного чоловіка зростом близько 1,92 метра.

Нагадаємо, ввечері у суботу, 10 лютого, у Німеччині невідомі вбили 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова. Його товариш по команді Артем Козаченко перебуває в реанімації. Відомо, що напередодні чергової гри хлопці йшли вулицею, коли на них напала група чоловіків, озброєних ножами. Пізніше поліція розшукала підозрюваного у вбивстві, ним виявився 15-річний німецько-турецький школяр.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності