• Головна
  • Україна
  • Німецька поліція затримала 15-річного підозрюваного у вбивстві українського баскетболіста

Німецька поліція затримала 15-річного підозрюваного у вбивстві українського баскетболіста

Німецька поліція затримала 15-річного підозрюваного у вбивстві українського баскетболіста

Про затримання підозрюваного у вбивстві повідомив речник МЗС

Правоохоронці Дюссельдорфа встановили особу одного з нападників, винних у смерті українського баскетболіста Володимира Єрмакова. Підозрюваного у вбивстві юнака затримали, слідчі дії тривають, повідомив речник МЗС Олег Ніколенко у понеділок, 12 лютого.

“Консули наголосили на необхідності якнайшвидшого проведення розслідування та притягнення злочинця до відповідальності. За наявною інформацією, поліція вже затримала нападника. Тривають слідчі дії”, — написав Олег Ніколенко.

Також, за словами речника МЗС, медикам вдалося стабілізувати стан постраждалого під час нападу хлопця — 17-річного Артема Козаченка. Наразі життю українця нічого не загрожує.

Оновлено. Згодом німецьке видання Focus повідомило, що підозрюваним у вбивстві 17-річного Володимира Єрмакова є 15-річний місцевий мешканець. Як розповіли журналісти, Володимир Єрмаков та Артем Козаченко їхали в автобусі разом з двома товаришами по команді. Там у них зав’язалася суперечка з двома іншими юнаками — місцевими мешканцями віком 14 та 15 років. Після того, як хлопці вийшли з автобуса, німці напали на підлітків з України. В результаті бійки четверо баскетболістів отримали ножові поранення, зокрема Володимир Єрмаков від отриманих травм помер у лікарні.

Німецькі правоохоронці затримали двох підлітків, які з ножами напали на баскетболістів. Під час допиту вони виявили, що до вбивства 17-річного Володимира Єрмакова був причетний 15-річний німець, його арештували. 14-річного німця згодом передали його опікунам, оскільки не мали проти нього достатньо доказів.

Нагадаємо, у суботу, 10 лютого, невідомі, озброєні ножами, напали на двох підлітків з України. 17-річні Володимир Єрмаков та Артем Козаченко брали участь у юнацьких баскетбольних змаганнях у Дюссельдорфі. Внаслідок нападу Володимир Єрмаков загинув у лікарні, а Артем Козаченко потрапив до реанімації.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності