На Закарпатті подружжя напало на наряд прикордонників

На Закарпатті подружжя напало на наряд прикордонників
Фото: Держприкордонслужба

Прикордонницю госпіталізували через отримані травми

Неподалік одного з контрольних постів на Закарпатті подружжя напало на наряд прикордонників. Конфлікт виник через те, що чоловік не дозволив правоохоронцям оглянути авто та спробував від них втекти. В результаті бійки одну прикордонницю госпіталізували, повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України у суботу, 20 січня.

За даними правоохоронців, прикордонники Мукачівського загону на одному з контрольних постів зупинили для перевірки автомобіль Mitsubishi. Окрім водія, в авто також перебувала його дружина, двоє дітей та родичка подружжя. Водій відмовився дозволити прикордонникам оглянути автомобіль і на великій швидкості втік з контрольного поста.

За кілька хвилин прикордонникам вдалося наздогнати авто. Під час затримання втікачів, дружина водія вдарила в обличчя прикордонницю, яка документувала правопорушення. Тоді її чоловік напав на іншого працівника прикордонної служби. Прикордонники були змушені викликати на місце нападу поліцію. Прикордонницю, на яку напала дружина водія, госпіталізували.

Під час з’ясування та документування обставин правопорушення подружжя постійно викрикувало погрози та нецензурну лайку в бік співробітників прикордонної служби, навіть у присутності своїх малолітніх дітей”, — прокоментували прикордонники. Також вони зазначили, що затриманий водій раніше був причетний до протиправної діяльності.

Затриманому подружжю загрожує штраф за відмову виконувати законні вимоги прикордонного наряду, а також від двох років виправних робіт до трьох років позбавлення волі за напад на правоохоронців. Крім того, прикордонники повідомили про поведінку подружжя до служби у справах дітей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності