• Головна
  • Україна
  • Микола Тищенко розповів про деталі інциденту в Брюховичах, де на нього напали (ВІДЕО)

Микола Тищенко розповів про деталі інциденту в Брюховичах, де на нього напали (ВІДЕО)

Микола Тищенко розповів про деталі інциденту в Брюховичах, де на нього напали (ВІДЕО)

Сутичка трапилася 28 жовтня під час візиту нардепа на Львівщину

Народний депутат Микола Тищенко розповів про деталі інциденту, який трапився з ним 28 жовтня у Брюховичах. Як стало відомо Тищенка вдарили по шиї та погрожували йому розправою. Нардеп звернувся до поліції.

До мене на приймальню «ТСК Нацресурс» звернулись працівники та пацієнти пансіонату, бабусі та дідусі з важкими хворобами, з проханням захистити їх від рейдерського захоплення, погроз життю та виселення на вулицю”, - повідомив Микола Тищенко на своїй сторінці у Facebook.

Невідомі озброєні люди під керівництвом Андрія Завадського незаконно захопили 2 гектари комунальної землі в елітному смт Брюховичах в передмісті Львова. Підробили документи про оренду державної землі, завдяки корупційним зв’язкам з реєстратором Лободинець Наталією, яка зловживаючи посадою, незаконно внесла їх в державний реєстр. Загарбники вже видали листи про виселення всім важкохворим бабусям і дідусям. Більшість з них не має родичів, тож їм нікуди піти.Не дають родичам вільно відвідувати своїх хворих батьків, дідусів та бабусь, які перебувать тут на лікуванні. Відключають світло, а деякі пацієнти підключені до апаратів ШВЛ. Тож ці дії погрожують життю людей. За усіма ознаками це діяльність організованого злочинного угруповання. Поки військові тримають фронт, місцеві бандити хотіли виселити їхніх родичів на вулицю. Вчора боролися з цією мафією до пізньої ночі”, — зазначає Микола Тищенко.

Posted by Николай Тищенко on Sunday, October 29, 2023

Далі нардеп розповідає що “на місце злочину приїхав Журбенко Василь, представився начальником охорони від загарбника «Укри» та…співпрацівником Інтерполу. В його автівці на підробних номерних знаках, будо виявлено багато камер та фотоловушки”.

“Яку розвідку він здійснює під час війни та на користь якої держави — нехай встановлюють відповідні служби.Він поводив себе дуже агресивно, принижував моїх помічників, провокував поліцію та всіх присутніх. Публічно залякував та погрожував жінкам, працівницям пансіонату. Постраждалі дали свідчення. Про все це було написано заяви за ст. 190, 358, 28, 191 ККУ. А також після того, як дана особа вдарила мене в присутності поліції, на нього відкрито кримінальне провадження про напад на мене під час виконання моїх депутатських повноважень”, - розповів Микола Тищенко деталі конфлікту.

Нагадаємо, конфлікт трапився у Брюховичах на вулиці Смолистій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності