У Брюховичах нардепа Миколу Тищенка вдарили по шиї та погрожували йому розправою

У Брюховичах нардепа Миколу Тищенка вдарили по шиї та погрожували йому розправою

Інцидент трапився на вулиці Смолистій

Народний депутат Микола Тищенко звернувся до поліції Львівщини із заявою про те, що його у Брюховичах вдарив невідомий чоловік. Про це 29 жовтня написав на своїй сторінці у Telegram народний депутат Олексій Гончаренко.

Згодом він опублікував витяг зі зведення, в якому йдеться про те, що інцидент трапився 28 жовтня близько 18:00 у Брюховичах на вулиці Смолистій, 10. Тищенка, як йдеться у повідомленні, ударив невідомий чоловік з іменем Василь.

Нападник вдарив Тищенка рукою в шиї, а також нецензурно висловлювався та погрожував фізичною розправою народному депутату України.

“ВП№1(Шевченківський) ЛРУП №1 (Інші тілесні ушкодження)28.10.2023 о 19:05 у ВП №1 (Шевченківський) Львівського РУП №1 ГУНП у Львівській області звернувся Тищенко Микола Миколайович, 17.05.1972 р.н., житель м. Київ, пр. Оболонський, будинок/квартира, народний депутат України, про те, що 28.10.2023 близько 18:00 у смт Брюховичі по вул. Смолиста, 10 невідома особа на ім’я Василь нанесла йому тілесні ушкодження, а саме: вдарила рукою в область шиї, а також нецензурно висловлювалась в його сторону та погрожувала фізичною розправою народному депутату України.Зареєстровано в ЄРДР12023142380000750 ст.125 ч.1ККУ.”, - йдеться у повідомленні Олексія Гончаренка.

Напередодні Микола Тищенко поширив відео, яке зняв напроти головного управління Нацполіції зі Львова. У відео Тищенко заявив, що мовний конфлікт в Україні – це російська пропаганда.

Мовний конфлікт в Україні — це штучна провокація російської пропаганди.

Posted by Николай Тищенко on Saturday, October 28, 2023

Також у відео Тищенко повідомив, що приїхав до Львова разом із тимчасовою слідчою комісією “Нацресурс” розв'язувати питання з лісами, надрами та ботофермами.

Поки що Микола Тищенко не коментував конфлікт у Брюховчиах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності