28-річний мешканець Львівщини отримав тюремне ув’язнення за напад із сокирою

28-річний мешканець Львівщини отримав тюремне ув’язнення за напад із сокирою

Конфлікт між чоловіками виник під час розпивання алкоголю

6 лютого Самбірський міськрайонний суд Львівської області визнав винним 24-річного чоловіка, який 28 грудня минулого року під час застілля порубав сокирою 48-річного знайомого. Про це LVIV.MEDIA стало відомо із опублікованого вироку суду.

У суді затриманий розповів, що того дня він разом зі знайомим був на підробітках — рубали дрова. Отримавши за роботу 500 гривень, чоловіки пішли в гості до товариша. Під час вечері вживали алкоголь, а вночі почали сваритися. Господар пішов спати, натомість підозрюваний вхопив сокиру, яка лежала на підлозі, та вдарив знайомого спершу по голові, а потім по тілу та ногах. Залишивши скривавленого чоловіка лежати на підлозі, теж пішов спати.

А вже зранку зловмисник викликав швидку допомогу. Однак, злякавшись, просив не розповідати нікому, що це саме він порубав чоловіка сокирою. Лікарі доставили травмованого чоловіка до лікарні та повідомили про правоохоронців.

Працівники поліції затримали підозрюваного. З’ясувалося, що він раніше вже двічі був засуджений і відбував покарання у виправній колонії. У суді чоловік розповів, що не дуже добре пам’ятає події тієї ночі. Проте не заперечив, що саме він порубав знайомого сокирою. Самбірський міськрайонний суд призначив йому 5 років ув’язнення за нанесення тяжких тілесних ушкоджень потерпілому. Це нижня межа покарання за цією статтю.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності