• Головна
  • Новини Львова
  • Неодноразово засуджену львів’янку покарали за використання чужої банківської карти

Неодноразово засуджену львів’янку покарали за використання чужої банківської карти

Неодноразово засуджену львів’янку покарали за використання чужої банківської карти

4 березня 2023 року підсудна знайшла у парку поблизу колишнього заводу “Кінескоп”

П’ять років і трьох місяців позбавлення волі отримала раніше неодноразово засуджена львів’янка Анжеліка Б-.В., яку звинуватили у крадіжці й привласненні чужих документів. Відповідне рішення 2 лютого ухвалив Франківський районний суд Львова.

Як йдеться в матеріалах справи, 4 березня 2023 року підсудна знайшла у парку поблизу колишнього заводу “Кінескоп” на перехресті вулиць Героїв УПА і Кульпарківської банківську картку, яку днем раніше загубив потерпілий. Після цього жінка зробила в магазинах Львова низку платежів за придбані товари, завдавши потерпілому збитків на 5579,95 грн.

У судовому засіданні обвинувачена запевняла, що, знайшовши картку, спочатку хотіла віднести її в банк, але потім вирішила перевірити чи є на ній гроші, щоб витратити їх на власні потреби. Одним із доказів того, що жінка розраховувалася чужою карткою, на суді стали записи з камер відеоспостереження торговельних центрів і магазинів ОККО-Драйв, АТБ, Ашан, Prostor, Новий Градус та інші.

Суддя Олександр Величко дослухався до аргументів слідства і засудив Анжеліку Б.-В. за сукупністю злочинів до п’яти років і трьох місяців позбавлення волі. Однак жінка ще має право подати апеляцію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності