Дебошира з Бродівщини засудили за домашнє насильство

Бродівський районний суд

Дружина помирилася з чоловіком, який вже місяці не вживає алкоголю

Уродженця села Підгірці Золочівського району Андрія Г., якого у вересні 2023 року було оштрафовано на нанесення легких тілесних ушкоджень, покарали ще й за домашнє насильство. Відповідний вирок ухвалив 2 лютого Бродівський районний суд.

Згідно із матеріалами слідства, у період з 12 квітня до 17 липня 2023 року чоловік сім разів у стані алкогольного сп’яніння скандалив і принижував дружину, голосно нецензурно лаявся і не впускав її до будинку. Внаслідок цього жінка зазнавала психологічних страждань. Причому таке домашнє насильство траплялися як зранку, так і ввечері.

В судовому засіданні чоловік визнав свою провину і пояснив свої дії тим, що був п’яним. Дані слідства на суді підтвердила постраждала. Дружина розповіла, що її чоловік у нетверезому стані з 12 квітня до 17 липня 2023 року постійно її ображав, нецензурно висловлювався на її адресу, кричав, що завдавало їй психологічної шкоди. Жінка заявила, що зараз помирилася з чоловіком, який вже місяці не вживає алкоголю, і попросила його суворо не карати.

З огляду на це суддя Олена Рахімова вирішила, що Андрій Г. є винним у домашньому насильстві. Його засудили двох років обмеження волі і водночас звільнили від відбування покарання за умови, що він протягом одного року не вчинить нового злочину. На цей вирок ще може бути подана апеляція.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності