Трьох українців знайшли мертвими у Варшаві

Будинок у Варшаві, де знайшли вбитими трьох українців і поляка, фото Michał Dobrołowicz /RMF FM

Четвертим убитим виявився поляк. Серед підозрюваних у вбивстві є українці

Неподалік центру польської столиці у закинутій будівлі поліція знайшла тіла чотирьох вбитих чоловіків. Серед них троє українців і один громадянин Польщі, повідомило у вівторок, 9 квітня, «Радіо Свобода».

Тіла знайшли у 4-поверховій кам’яниці у варшавському районі Воля. Перші два тіла правоохоронці виявили ще в неділю, інші два – у понеділок. Правоохоронці на місці події працюють вже третю добу. Вони продовжують обстежувати будівлю, щоб пересвідчитися, чи немає там більше тіл, розповів речник поліції Варшави Роберт Шумята.

На цю мить за підозрою у вбивстві затримали сімох людей, це і чоловіки, і жінки. Середних — шестеро українців і один поляк.

Що відомо про вбитих та підозрюваних у вбивстві

І жертви, і затримані — бездомні. У поліції припускають, що вони якийсь час жили у покинутому будинку і між ними могло дійти до конфлікту. «Коли сталося вбивство, ми ще не знаємо. Тіла були у різному ступені розкладання, а це означає, що вони там пролежали кілька місяців», — повідомив Шумята.

Тіла були знайдені в різних місцях будинку — в порожніх приміщеннях, на даху, деякі тіла були закопані на подвір’ї.

Одному з підозрюваних мають обрати запобіжний захід 9 квітня. Як зазначає RMF 24, попри те, що за підозрою затримано сімох людей, підозрюваним у вбивстві чотирьох людей може бути лише один українець, а решта проходитимуть у справі як свідки. Українець мав продовжувати вбивства й переховувати тіла, де бездомні знаходять притулок, пише RMF 24.

Нагадаємо, раніше в Німеччині росіянка та її чоловік вбили молоду українку та її маму. Тіло матері вбитої українки шукали кілька днів.

Новини світу

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності